Gastbedrijf van de week

Interface Interface

Bedrijfsinformatie:

Interface is een organisatie, die naast een internationaal leidende positie op de markt voor vloerproducten, tevens een toonaangevende positie inneemt in de zorg om-, en het herstel van het milieu.

Interface is de belangrijkste naam in vloerbedekkingsystemen en industriŽle ecologie. Overal ter wereld wil Interface duurzame persoonlijke relaties opbouwen met haar klanten, daarin gesteund door wereldwijd beschikbare bronnen.

Interface levert een breed scala aan vloerproducten en aanverwante service. Het pakket bestaat uit Heuga- en Interface tegeltapijt, het Intercell Cable Management vloersysteem en Re:Source Services. U vindt Interface niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst aan uw zijde.Interface - Duurzaamheid en milieu:

Interface stelt zich in het kader van haar sustainability-beleid tot doel om voor de gehele industriŽle wereld een toonbeeld te zijn voor wat duurzaamheid in alle facetten inhoudt. Duurzaamheid betekent voor Interface mťťr dan het opbouwen van belangrijke duurzame en open strategische relaties met internationale en lokale handelspartners. Interface is zich ervan bewust dat het sparen en het herstel van het milieu niet wordt verkregen door de inspanningen van ťťn bedrijf alleen. Interface streeft er naar een voortrekkersrol op dit gebied te bekleden om daarmee een goed voorbeeld te zijn voor de gehele industrie. Op deze wijze wil Interface een substantiŽle bijdrage leveren aan het herstel van het milieu en daarmee een pioniersrol vervullen binnen de verhoging van de kwaliteit van de leefomgeving in de 21e eeuw.

De Florentine heeft de afwijkende maat van 50x100cm. Met deze maat zijn er nieuwe en bijna oneindige installatie- en combinatie mogelijkheden.www.interfaceeurope.com
www.heuga.nl
www.interfacesustainability.com