Gastbedrijf van de week

  Hillson beveiliging

Hillson Holding biedt een totaaloplossing op het gebied van beveiliging, communicatie en brandpreventie.

Hillson Holding bestaat uit 5 werkmaatschappijen

A.F.C. Brandpreventie
Brandblusmiddelen
Tagscan
Identificatiesystemen

Airsafety
Draadloze communicatie

Hillson
Elektronische beveiliging- en communicatiesystemen

Hillsafety
Inbraakbeveiliging,
toegangscontrole,
camerabewaking,
bedrijfstelefooninstallatiesHillson Holding is gevestigd op één locatie aan de A. van Leeuwenhoekweg 37 te Alphen aan den Rijn en is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar voor service en advies.

Alle werkmaatschappijen beschikken over het ISO 9001/9002 en VCA** certificaat en bevinden zich in de voorbereidende fase voor het Total Quality Management.

Hillson Holding beschikt over een eigen service meldkamer, waar alarmen en technische storingen worden ontvangen en geanalyseerd. Reparaties worden uitgevoerd door de eigen Technische dienst. Daarnaast wordt er op de afdeling Research & Development continue gewerkt aan innovaties en specifieke toepassingen. Deze afdeling is begin december 1998 ISO 9001 gecertificeerd.

Hillson Holding is verkozen tot Onderneming van het jaar 1998 door de Vereniging van Ondernemingen in Alphen a/d Rijn e.o. (VOA).

Voor meer informatie over Hillson Holding, kunt u onze speciale uitgave aanvragen of telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0172-418 418*.

Hillson Holding bv
A.van Leeuwenhoekweg 37
Postbus 1043
2400 BA ALPHEN AAN DEN RIJN
tel: 0172-418 418*
website: www.hillson.nl