Informatie Breaking Out

Dit jaar 2003 op 17 november in de RAI in Amsterdam

Breaking Out is een netwerk waar startende en groeiende ondernemers coaching krijgen van bekende en succesvolle Nederlandse topondernemers. Geen theorie , maar ervaringen uit de praktijk! Een dag om op een ontspannen en informele manier contacten te leggen en inspiratie op te doen, samen met honderden andere ondernemers. Wat mag je verwachten?
Op dit moment zijn we bezig met het samenstellen van het programma en het vragen van de gastsprekers, maar dat het zeer gevarieerd programma zal worden is zeker. En natuurlijk zijn er weer volop mogelijkheden om van gedachten te wisselen met een rijke schakering aan topcoaches: ondernemers die je normaal gesproken alleen in de bladen of op tv ziet - van Robbert Benninga, Aad Ouborg, Philppe Vorst en Emile Ratelband tot Bernhard van Oranje, Eckart Wintzen en Yolanda Eijgenstein. Je kunt naar hun Counselsessies toe, maar je kunt ook met een coach aan tafel zitten en persoonlijk je vragen voorleggen! Tijdens netwerkplaza kun je tussen de Counsel the Coaches door uitgebreid netwerken met de andere aanwezigen. Ook kun je hier informatie krijgen over alles wat met ondernemen te maken heeft bij de diverse stands. Wil je bericht ontvangen, zodra het programma helemaal rond is stuur ons dan even een mailtje.

Breaking out wordt mogelijk gemaakt door ABN Amro bank, Kamer van Koophandel, Syntens, Ministerie van Economische zaken, het Financieele Dagblad, Business Wise
Informatie op breakingout.nl of stuur een mail naar: info@breakingout.nl