Goeie Zaken Award

De bronzen sculptuur die als 'Goeie Zaken'-Award zal worden uitgereikt is vormgegeven door Eric van den Boom en geproduceerd door Koninklijke Begeer. Eric is trots op het feit dat zijn beeld nu zo nauw verbonden wordt met het duurzaam ondernemen. Met zijn sociale persoonlijkheid zet hij zich in voor de Triple P en stelt hij aan menig klant van Koninklijke Begeer het onderwerp 'duurzaamheid' ter discussie.

De 'Goeie Zaken'-Award bestaat uit gestileerde mensfiguren die samen een hecht team vormen. Door de hechte samenwerking en duidelijke doelstelling nemen ze de vorm van één persoon aan met een duidelijk zicht naar de toekomst.
Alleen door goed samenwerken en duidelijkheid kan een sociale toekomst tegemoet worden gezien.

Koninklijke Begeer heeft de Award uit 3 basismaterialen opgebouwd, als link naar de Triple P;
  • Voor 'People' is gekozen voor brons en dat heeft als achtergrond dat brons een legering is die samengesmolten een stevig materiaal vormt dat relatief zacht en vervormbaar is maar tevens robuust genoeg om de tand des tijd te doorstaan. Een duidelijke link naar teambuilding (samensmelten) tot een sterk geheel maar toch flexibel (vervormbaar) en de aanpasbaarheid naar omstandigheden . Het brons heeft een warme uitstraling en is glanzend afgewerkt. Net als een goed duurzaam plan is ook het bronzen beeld onderhevig aan externe invloeden en hebben ze beide onderhoud nodig opdat de glans niet zal verdwijnen.
  • De montage op een grote steen geeft aan dat er een steengoed plan dient te worden gemaakt dat als een rots in de branding kan fungeren en men als team alles aan kan. De 'Planet' van de Triple P is hiermee duidelijk weergegeven. Door de steen loopt een rode ader die de rode draad door een totaalplan symboliseert.
  • De steen is gemonteerd op een houten grondplaat die een stabiele en duurzame ondersteuning biedt voor de grillige planeet/steen. De verhoudingen, van steen en hout onderling, geven het duurzame gebruik van het hout weer om tot de uiteindelijke 'Profit' te komen.
De Award is aangeboden door Koninklijke Begeer, een Triple P-bedrijf dat blijft investeren in duurzame ontwikkeling van haar activiteiten.
Zie ook http://www.begeer.nl.