Sinds de ambitieuze start in 1977 is Baarsma's Dranken b.v. inmiddels uitgegroeid tot èèn van de grootste wijnhandelaren in de wereld, zowel in import als export.
Door steeds weer te zoeken en te investeren in "nieuwe" wijngebieden (zoals in het verleden o.a. in Bulgarije, Chili, Australié en Zuid-Afrika) is Baarsma's Dranken b.v. tot op de dag van vandaag erg succesvol geweest.

Mede dankzij een grote expertise, ervaring en marketingstrategie heeft Baarsma's Drankenb.v. markten (over de gehele wereld) geopend, die voor anderen gesloten zijn gebleven..

Baarsma's Dranken b.v. levert meer dan 1.500 geslecteerde wijnen uit zo'n beetje alle wijngebieden van de wereld. Alle wijnen worden, voordat ze op de consumentenmarkt komen, geanalyseerd en gekeurd door een onafhankelijk laboratorium.

Enkele bekende wijnen uit de selectie zijn Lyngrove, Kaapse Pracht en Voorspoed uit Zuid-Afrika, Gato Negro en Gato Blanco uit Chili en Chateau Julie uit de Bordeaux.

Het Chateau Lyngrove (www.lyngrove.co.za) en Chateau Julie (www.chateau-julie.com) zijn tevens in het bezit van overnachtingsmogelijkheden.
U bevindt zich in beide gevallen letterlijk tussen de druiven en een schitterende omgeving !

Baarsma's Dranken participeert in Goeie Zaken met de Podium wijnen; "De smaak van Zuid-Afrika"

wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf

Baarsma's Dranken B.V.
Badweg 48
8401 BL Gorredijk
The Netherlands
T. +31 (0) 513 469 469
F. +31 (0) 513 465 164
E. info@baarsma.com
Url. www.baarsma.com